Skreddersydde vaskerom fra Alterna – nå med nye farger

Skreddersydde vaskerom fra Alterna – nå med nye farger

«En enklere hverdag» har vært mottoet under utviklingen av våre vaskeromsmøbler. Vi har fokusert på smarte og fleksible løsninger for at du skal kunne finne akkurat den løsningen som passer dine behov og ditt hjem.

Nye fargemuligheter i Alterna vaskerom

I Alterna får du muligheten til å sette sammen et vaskerom akkurat slik du ønsker og har plass til. Har du et lite rom, eller stor plass? Vil du ha enkle løsninger med skapplass, eller ønsker du mer fleksibel og praktisk oppbevaring med våre ulike tilbehørsløsninger? Uansett så finner du det du trenger med Alterna sine løsninger.

Stor vaskeromsløsning i hvit høyglans

Det er utrolig hva man får plass til med det riktige tilbehøret. Vi tilbyr et bredt sortiment, i ulike størrelser, med ulike funksjoner, i god kvalitet og et elegant og enkelt design.

Farger for enhver smak – få frem personligheten også på vaskerommet
Vaskeromsmøblene kommer nå i fem ulike farger, og kan med det tilfredsstille ulike smaker og stiler. Hvit høyglans og grå matt er lagerlagt med kort leveringstid, men hvit matt, isbre matt og sand matt kan skaffes på bare 4-5 uker.

Isbre matt
Sand matt

Sjekk ut vår produktside med vaskerom eller egne vaskeromsbrosjyre for alle muligheter og varianter. Vi håper du finner det du måtte ønske deg!